portada de Quatre passejades dolces pels voltants d’Estellencs

Feliu Renom i Mariona Ràfols

Quatre passejades dolces pels voltants d’Estellencs

Colecció: La Foradada 139
Pròleg de Jordi Magrinyà Palmer
Il·lustracions de Feliu Renom
Pàgines: 63
Format: 15 x 21 cm
Enquadernació: Rústica
ISBN: 978-84-9716-952-3
Any aparició: 2.015

Després de Dibuixant sobre el Terreno i La Catedral dibuixada, apareix aquest tercer volum, que vol continuar amb l’objectiu de visitar llocs significatius de la geografia mallorquina a través de l’obra gràfica i els comentaris del metge i dibuixant Feliu Renom.

De nou l’artista ens regala els seus magnífics dibuixos, però ara cedeix la paraula a la coordinadora de la col·lecció, la metgessa i filòloga Mariona Ràfols, perquè en aquesta ocasió ens apropem a la petita i bella població de la serra de Tramuntana on viu i, per això, és ella qui ens fa de guia i ens conta coses d’Estellencs.

Mariona Ràfols arribà a aquest petit poble el 1979 i a la fi Estellencs esdevingué la seva residència habitual. I, per tal d’acomplir la prescripció mèdica que diu que cal “moure’s un poc”, ens proposa en aquest llibre la descripció de quatre itineraris a peu, de curt i fàcil recorregut, pels encontorns d’aquesta preciosa vila.

Les passejades es complementen amb les curoses il·lustracions de Feliu Renom, que mostren el seu penetrant sentit de l’observació, l’estimació pel detall i una gran qualitat tècnica.

Comprar a: