portada de Palma

Feliu Renom

Palma

Colecció: La Foradada 147
Pròleg de Gabriel Bibiloni
Il·lustracions de Feliu Renom
Pàgines: 203
Format: 17 x 24 cm
Enquadernació: Rústica
ISBN: 978-84-7651-218-x
Any aparició: 2.016

Després de Dibuixant sobre el Terreno, La Catedral dibuixada i Quatre passejades dolces pels voltants d’Estellencs — editats en aquesta sèrie Quaderns de Mallorca—, apareix aquest quart volum Palma. Apunts d’un dibuixant urbà, que, mantenint l’objectiu de visitar llocs significatius de la geografia mallorquina a través de l’obra gràfica i els comentaris del metge i dibuixant Feliu Renom, ens du aquesta vegada fins a la capital de les Balears, l’atractiva ciutat de Palma.

A través d’un passeig “pròxim a la deriva urbana”, dibuixant a “peu de carrer” d’acord amb la filosofia dels Urban Sketchers i triant els temes de dibuix “pel plaer que l’objecte em prometia en cas de ser dibuixat” l’artista ateny en aquest volum un resultat espectacular, aconseguint compilar harmònicament els elements urbans més bells i significatius de la ciutat.

Ei pròleg del reconegut professor de la Universitat de les Illes Balears, Gabriel Bibiloni, gran coneixedor de la ciutat i de la seva toponímia, introdueix amb mestria aquest interessant i suggestiu llibre.

Comprar a: