portada de Mallorca vora mar

Joan Sastre i Vicenç Sastre

Mallorca vora mar

Marines de Tramuntana I

Colecció: La Foradada 70
Pròleg de Carlos Garrido
Pàgines: 222
Format: 15 x 21 cm
Enquadernació: Rústica
ISBN: 978-84-7651-362-1
Any aparició: 2.002

Preu sense IVA: 5,72€
Preu amb IVA: 5,95€

Mallorca vora mar presenta als lectors una nova imatge de l’illa. Un recorregut per tota la geografia costanera: els penya-segats, els torrents, les cales, les platges, els ports i els llocs mariners. Líkjnteracció entre el món de terra i el marí.
En aquest llibre de la sèrie es recorren els camins de les marines de Tramuntana, des de s’Arracó fins al Port de Sóller. Un segon volum abraça des del Port de Sóller fins a Formentor.
Joan Sastre i Vicenç Sastre ens ofereixen una obra rigorosa i variada: des d’indicacions pràctiques per recórrer els camins fins a notícies històriques, notes etnològiques i apunts sobre la natura. Tot plegat és il·lustrat amb una combinació sense precedents de fotografies, mapes i dibuixos, de manera que es fa partícip el lector de la riquesa de l’itinerari.
Mallorca vora mar es converteix, així, en més que un llibre d’itineraris, constitueix una obra de reflexió i de coneixement; un apropament cap a la natura, les cultures antigues de Mallorca, el testimoni del passat i la realitat del present. És una contemplació del paisatge i una invitació a gaudir-lo.
Els germans Vicenç i Joan Sastre tenen una experiència àmplia en el camp de l’excursionisme i del coneixement de la natura. Vicenç (Llucmajor, 1952) també és dibuixant i fotògraf. Ha participat com a il·lustrador en nombroses obres relacionades amb la natura i la cultura de Mallorca. És coautor de la Guia arqueològica de Mallorca (amb Javier Aram- buru i Carlos Garrido), de la Prehistòria de SencelleS (amb Javier Aramburu) i del Llibre de la pedra en sec (amb Antoni Reynés).
Joan Sastre (Llucmajor, 1953) és especialista en temes d’orientació, de salvament i de cartografia.

Comprar a: