portada de L’orador dels ocells

Rosa Planas Ferrer

L’orador dels ocells

Colecció: La Foradada 157
Pàgines: 206
Format: 15 x 21 cm
Enquadernació: Rústica
ISBN: 978-84-9716-063-6
Any aparició: 2.018

Preu sense IVA: 21,15€
Preu amb IVA: 22,00€

L’Orador dels Ocells és una novel·la polièdrica on se succeeixen escenes colpidores en distints indrets de la ciutat de Mallorca: el Bordell, les presons de la Inquisició, les sales i cambres dels palaus, els carrerons del port, els mercats i les esglésies. I on les figures imponents d’uns personatges magistralment dibuixats assenyalen les ombres i les llums d’una societat corrupta i violenta, que lluita per fer valer els seus drets. Els pobres i les dones són les víctimes i alhora els botxins d’aquells qui n’abusen i els fan objecte de la seva cobdícia.
Mallorca i la seva riquesa cultural, és present en aquest fresc de gran intensitat, que reviu una època en què la lluita per la llibertat personal era l’única forma d’exercir la dignitat de tot un poble.
Rosa Planas Ferrer presenta una llarga carrera com a novel- lista, a més d’haver cultivat l’assaig, Del doctor Il·luminat al Doctor Fosc. De Ramon Llull al Doctor Faust (J.J. Olaneta, 2017) és el seu darrer treball, i la crítica literària. Entre les seves obres de ficció destaquen Abraham Savasorda (Lleonard Muntaner, 2001), Les màscares de Florència (Planeta, 2004), La ciutat dels espies indefensos (Planeta, 2006) i, més recentment, La veu de la caputxa (Columna, 2011) i Nòmina en- criptada (Premi Ciutat de Manacor, 2013). Algunes d’aquestes novel·les han estat traduïdes en diversos idiomes.
El seu estil ha estat valorat pel seu rigor, qualitat literària i per la seva impecable ironia, tot al servei d’unes trames atraients, amenes i, sobretot, poderosament humanes.

Comprar a: