portada de Les millors receptes de la cuina mallorquina

Frank Schauhoff i Tonina Oliver

Les millors receptes de la cuina mallorquina

Colecció: La Foradada 43
Traducció de Magdalena F. Mulet i Catalina Palmer
Pàgines: 170
Format: 15 x 21 cm
Enquadernació: Rústica
ISBN: 978-84-7651-652-5
Any aparició: 1.998

Preu sense IVA: 16,35€
Preu amb IVA: 17,00€

Aquest no és un més dels llibres de receptes a l’ús. A més de descriure vuitanta receptes de deliciosos i autèntics plats mallorquins, els autors presenten la cuina de Mallorca dins el seu marc social i geogràfic, i en funció dels productes naturals tal com es poden obtenir a qualsevol mercat i de la manera en què realment es preparen els diferents plats a l’illa. Sopes, arrossos, truites, verdures, peix i marisc, carn, caça i volateria, i delicioses postres, amb indicació de les begudes ideals per a cada plat (que en general són vins mallorquins) configuren aquest excel·lent receptari d’una cuina saborosa, saludable i viva en totes les cases mallorquines.

Frank Schauhoff és autor de diversos llibres de cuina i de llibres especialitzats en distintes matèries. Cronista de la història de la Mediterrània i de la seva cuina, és un cuiner apassionat de la dieta mediterrània.
Tonina Oliver ha escrit, juntament amb Frank Schauhoff, els llibres Zu Gast auf Mallorca, Zu Gast in Spanien, tapas, Zu Gast in Fiscberhàfen des Mittelmeers. Va ser cap de premsa de la Conselleria de Cultura, Educació i Esports del Govern balear; ha publicat alguns articles a la premsa i ha realitzat treballs per a la televisió sobre el tema balear.
Dieter Bork nasqué el 1943. Treballa com a fotògraf independent per a editorials internacionals, i des de 1982 viu i treballa a Mallorca i a Colònia.

Comprar a: