portada de La Catedral dibuixada

Feliu Renom

La Catedral dibuixada

Colecció: La Foradada 132
Pàgines: 110
Format: 15 x 21 cm
Enquadernació: Rústica
ISBN: 978-84-9716-887-8
Any aparició: 2.014

Feliu Renom Sotorra (Béjar, 1951), metge de professió, resideix a Palma del 1977 ençà. Gran afeccionat al dibuix, hi ha intensificat la dedicació els darrers anys, arran del descobriment a la xarxa del col·lectiu hostatjat a urbansketchers.org, on milers d’amants dels quaderns de viatge i del dibuix casual urbà intercanvien creacions i comentaris amb la idea de mostrar el món dibuix a dibuix, compartint les vivències artístiques de manera oberta i global.

Al llarg d’aquests anys, doncs, Feliu Renom ha realitzat centenars de dibuixos dels llocs que visita. N’ha fet molts de motius i paratges de Mallorca i, especialment, de la ciutat de Palma. Un primer recull d’esbossos ja s’ha editat en aquesta col·lecció amb el títol Dibuixant sobre el Terreno.

En aquest nou volum l’autor presenta un quadern de dibuixos i esbossos de l’indret més representatiu i ple de simbolisme de la ciutat: la Seu. Feliu Renom ens ofereix una selecció dels temes que més han atret la seva mirada, començant per la relació de la Seu amb la ciutat, seguint amb els detalls copsats en les nombroses visites al monument i acompanyant els dibuixos de comentaris explicatius i impressions personals.

El llibre s’obre amb dos valuosos pròlegs de reconeguts coneixedors de la Seu com són Joan Bauzà i Bauzà, degà president del Capítol de la Catedral, i l’escriptor Biel Mesquida, i un text escrit a la manera d’una visita guiada per la coordinadora del volum, Mariona Ràfols,

Comprar a: