portada de Imatge del paradís

Guillem Frontera

Imatge del paradís

Colecció: La Foradada 4
Pàgines: 137
Format: 15 x 21 cm
Enquadernació: Rústica
ISBN: 978-84-7651-186-8
Any aparició: 1.994

Preu sense IVA: 5,72€
Preu amb IVA: 5,95€

Imatge del Paradis és un viatge sentimental a una Mallorca que es va fondre en el passat i a una altra que encara batega en el paisatge, en la literatura i en la pintura. Durant la seva estada a l’illa, el nostre hipotètic viatger haurà fet camí al costat deis escriptors i artistes que ens visitaren el segle passat —George Sand, Jovellanos, Pau Piferrer, Rubén Darío, Santiago Rusiñol, etc.—, i haurà escoltat atentament el que han dit de Mallorca i dels mallorquins, del paisatge que els extasiava —imatge del paradís— i de la manera de ser i de viure dels nostres avantpassats. I, junt amb els comentaris deis escriptors, en aquest llibre trobam una interessant selecció d’il·lustracions (en blanc i negre i color), molt representativa de la visió de la nostra illa que reflectiren els artistes plastics. No cal dir l’interés que té per a nosaltres el testimoniatge d’aquells autors. La imatge de Mallorca que ells crearen és la que ha estat més difosa arreu del món, una imatge que, en certa manera, encara perdura.

Guillem Frontera (Ariany, 1945) és autor de dos llibres de poesía, novel·les, llibres de relats i dues guies de les Balears i Mallorca.
Ha treballat, també, per a la radio i la televisió. La seva dedicado a la premsa i, ocasionalment, al teatre, completen el mapa d’una curiositat que l’ha duit a trescar molts de camps de la cultura.

Comprar a: