portada de Deià

Colecció: La Foradada 51
Pròleg de Carlos Garrido
Traducció de Catalina Palmer i Magdalena F. Mulet
Pàgines: 128
Format: 15 x 21 cm
Enquadernació: Rústica
ISBN: 978-84-7651-705-X
Any aparició: 1.998

Preu sense IVA: 5,72€
Preu amb IVA: 5,95€

Deià és un poble de contrasts, paisatges de somni, residència d’artistes, visita turística quasi obligada i, a pesar de tot, un gran desconegut. Fins a aquest enclavament de la costa de Tramuntana arriben cada any centenars de viatgers disposats a rastrejar les empremtes de Robert Graves o de l’arxiduc Lluís Salvador, i que troben, a més, un entorn gairebé verge i una vida basada en la tradició de les antigues cultures mediterrànies.

Deià. Guia de passeig ve a omplir el buit en la història sense bibliografia d’un poble que representa tot un mode de viure i alhora una filosofia no escrita, nascuda de la gran diversitat cultural que atresora i que cal cercar a cada carrer i a cada pedra. Un bocí de la Mallorca actual on encara persisteixen ombres i llegendes del passat.

Lluny de ser una guia rigorosa o turística, Deià. Guia de passeig és escrita per recórrer Deià amb la lentitud del viatger que no frissa. Són rutes fàcils de seguir i de reconèixer, la de les grans possessions com Son Marroig o Can Forcimany, o la torre defensiva de sa Pedrissa. Es castell d’es Moro, o sa Foradada. Moments i llocs per ser retinguts a les magnífiques fotografies d’Eduard Miralles que acompanyen aquesta edició, com la baixada a la cala de Deià o la costa retallada de Llucalcari.

Un passeig suau, gairebé silenciós, per tal que el viatger deixi volar la imaginació i l’esperit, i la màgia que envolta Deià li descobreixi també tots els seus misteris.

Comprar a: